Likevel er det liten tvil om at Samir Saric var sterkt delaktig i bortetriumfen. Først gjorde han 1-0 til Løv-Ham etter 8 minutter med et nydelig langskudd. Så ga bosnieren gjestene ledelsen på ny drøyt halvveis uti annen omgang.

— Samir scorer mål og det er selvsagt viktig. Og i dag fikk vi se den fulle effekten av kombinasjonen Samir Saric og Stephen Ademolu. Men å trekke frem enkeltspillere etter en kamp som i dag, synes jeg blir litt feil, sier Tom Mangersnes. Han fungerer for tiden som hovedtrener for Løv-Ham etter at Trond Amundsen ba om ti dagers fri av familiære årsaker.

Duellkamp

Da Stephen Ademolu kontret inn 3-1 på overtid var det ingen tvil om at alle poengene skulle med i bagasjen hjem til Fyllingsdalen.

— Det ble en typisk 1. divisjonskamp med mye slåssing og mange dueller, sier Mangersnes.

Han er spesielt fornøyd med måten Løv-Hams scoringer kom på.

— Tidligere har vi ikke vært flinke nok til å utnytte rom tidlig. Det var vi gode på i dag, forklarer Mangersnes.

— Det første målet var en enkeltmannsprestasjon av Samir, som vendte opp og skjøt i mål fra langt hold. De to andre målene kom på overganger, sier Mangersnes.

Ble presset

Treneren legger ikke skjul på at Hønefoss var laget som hadde ballen mest.

— Vi visste at Hønefoss ønsket å trykke på hjemme, og det gjorde de så definitivt. Vi er veldig glade for seieren, men jeg tror nok at Hønefoss føler at de burde fått mer ut av kampen. Men de skapte ikke nok sjanser til å vinne, og slik sett kan du si at seieren er fortjent, sier Mangersnes.

Han mener spillerne merker liten forskjell på om det er han selv eller Trond Amundsen som fungerer som hovedtrener.

— Det er klart at stemmen er en annen, men Trond og jeg jobber veldig tett sammen. Uansett er det Løv-Ham som er viktig, ikke Tom Mangersnes eller Trond Amundsen.