RBK hadde et tøft utgangspunktet mot Cukaricki etter 1-0 i oppgjøret på Lerkendal, men 2-0-seier over det serbiske laget i Beograd sørget for at Roger Naustans gutter er klare for playoff til åttendelsfinale i juniorenes svar på Mesterligaen.

Det skjedde på dramatisk vis.

Etter at stillingen sto 0-0 til pause etter det Rosenborg på sin Twitter-konto beskriver som en jevnspilt omgang mellom to lag som ønsket å holde høyt tempo, måtte RBK fremover i banen.

Ola Solbakken sto for kampens foreløpig største sjanse etter 74 minutter, da hans gode avslutning langs bakken ble stoppet av keeper. Rosenborg fortsatte å presse og etter 86 minutter kom belønningen. RBK fikk straffe og Cukarickis høyreback ble samtidig utvist etter å ha pådratt seg to gule. Fredrik Vinje var sikker fra straffemerket og sendte RBK opp i 1-0 og 1-1 sammenlagt to minutter før slutt.

Rosenborg måtte altså ha en scoring til for å nå åttedelsfinalen, og trønderne trengte ikke å vente lenge. På overtid tråklet Simen Nordskag seg gjennom på høyresiden og banket ballen i mål, skriver Rosenborg. Dermed vant juniorene 2-0 og gikk videre med 2-1 sammenlagt.

- Det var en tøff kamp der motstanderen gikk hardt ut fra start. Men vi fikk mer taket på dem mot pause og inn i andre omgang. I det 86.minutt får vi en straffe som Fredrik Vinje setter i mål. I samme situasjon får Cukaricki en utvisning som gjør at vi spiller elleve mot ti. Det skaper nok en bra situasjon og Simen Nordskag skorer, sier trener Roger Naustan og understreker at de i kveld brøt nok en barriere med 2-0 i e-cupen.

- Det ble gledestårer i garderoben. Det er en svært happy gjeng jeg har her nå, sier Naustan.

Nå venter hjemmekamp på Lerkendal i februar. Hvem motstanderen blir avgjøres ved trekning 12.desember.

Disse startet for RBK (4-3-3): Einar Bergquist - Glenn Walker - Robin Lorentzen - Erlend Dahl Reitan (C) - Torbjørn Heggem- Olaus Jair Skarsem - Jakob Tromsdal - Vegard Erlien- Sivert Solli - Erik Botheim - Ola Solbakken

Derfor blir de neppe RBK-spillere