Fritidsbos lokaler på Straume er tømt, men nå er det Casal Travel Nerhovde er engasjert i. Casal Travel ble opprettet som eget selskap så sent som 1. oktober i år. Nerhovde er styreleder i selskapet, mens hans tidligere kollega i Fritidsbo, Mark Hartland er daglig leder.

Casal Travel skal ifølge foretaksregisteret drifte databaser, men har skiftet beite. Firmaet tilbyr nå en rekke tjenester til nordmennene som har kjøpt leiligheter i Bulgaria.

Gjennom informasjonsbrevene Nerhovde har sendt ut gjennom Fritidsbo den siste tiden reklamerer han for Casal Travels tjenester.

«Overtakelse og drift av boligen er sikret dersom dere nytter dere av Casal Travel sine tjenester, skriver Nerhovde til Fritidsbo-kundene.

I informasjonsbrevet oppfordrer han også Fritidsbo-kundene til å bestille møbler gjennom Casal Travel:

«Man kan ta shoppingen selv, men det blir ikke billigere, og du må benytte opp mot to uker av ferien før ting er på plass. Dette er selvsagt opp til dere å vurdere, men vi har sett gjentatte ganger hvor komplisert dette kan være, skriver Nerhovde. I brevet opplyser han ikke at han er involvert i selskapet han reklamerer for.