Ifølge Bergensavisen fikk politiet tips fra en eldre kvinne i juli i fjor om hva hun hadde sett på Kyrkjetangen. Politiet tviler på at det er noe i tipset. De satte en etterforsker på dette sporet i fjor og snakket med tipseren.

— Men vi vil kvalitetssjekke denne saken en gang til, vi har ikke råd til å la være ettersom saken kommer opp igjen. Derfor kommer vi til å avhøre dette vitnet hjemme hos henne i dag. Det er mulig at noen også vil gå over området på Kyrkjetangen og kikke, sier politiinspektør Tore Salvesen til bt.no.

Flere krimteknikere har vært på en bossfylling og hentet med seg minst en ting som de syntes var interessante. Krimteknikerne forlot Kyrkjetangen ved 11-tiden i dag. Onsdag stater også hundesøk på og rundt bossfyllingen. Søket skulle begynt allerede i dag, men er utsatt.

Fant regnbukse

Hun hevder at hun rundt den 24. juni så en mann som sto parkert på et avsidesliggende sted på Kyrkjetangen. Hun skal først ha sett ham med hakke og spade ved bilen. Inne i den mente hun å se en plastbylt.

Noe senere observerte hun mannen i en skråning overfor bilen. BA har vært på stedet og funnet en regnbukse og tøyservietter, som kvinnen skal ha observert da. Men kvinnen ble aldri avhørt.

— Vi gjorde det vi skulle i forhold til dette vitnet i fjor og sjekket det vil skulle sjekke, sier politiinspektør Tore Salvesen til bt. no.

- Neppe et spor

Politiet regner med at Dung Tran Larsen forsvant rundt 23. juni i fjor. Dermed er 24. juni en interessant dato.

Han utelukker ikke noe, men så langt er det ikke noe som tyder på at kvinnens observasjoner kan være et spor i Dung-saken.

— Det er ikke noe som tyder på at dette har noe med vår sak å gjøre, sier Salvesen.

MULIG ÅSTED: Mannen med bylten skal ha blitt sett i dette avsidesliggende området på Kyrkjetangen.
Finn Arnesen
FINN ARNESEN