En bileier ringte politiet da han obersverte innbrudd i bilen sin klokken seks lørdag morgen. Bilen sto i Edvard Griegsvei. Etter innbruddet kjørte tyvene videre i en annen bil. Klokken 06.25 stanset en partuljebil tyvene.

— Det var fire personer i bilen der vi fant tyvgods fra innringerens bil og muligens noe fra en annen bil i området. Det ble også funnet noe narkotika og bilføreren er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand, sier operasjonsleder Morten Kronen ved Hordaland politidistrikt.

Samtlige fire ble pågrepet og fengslet.

Tyver på taket

Litt tidligere natt til påskeaften ble ytterligere to tyver stanset av politiet. Disse befant seg på taket til Torget 1 da de i 04-tiden ble hentet ned.

— De spankulerte oppe på taket uten helt å kunne redegjøre hvorfor. Den ene sa de var på vei hjem fra fest og den andre at de skulle ut på byen, forteller Kronen.

Politiet fant visakort og litt annet tyvgods også på disse to.

— Det var noe rus involvert, men ikke verre enn at de kunne gå ned selv. De to ble satt i forvaring slik at vi får nøstet opp i hva som har skjedd.

Stor slåsskamp

Det var sannsynligvis også noe rus med i bildet da det utviklet seg stor slåsskamp på Vågsallmenningen i 02-tiden natt til lørdag. Rundt åtte personer var involvert i slåsskampen.

Den ble observert av mange som var ute på byen, og politiet fikk flere telefoner fra tilskuere.

— Vi var raskt ute og fikk kontroll på situasjonen. Men to personer med kuttskade ble kjørt til legevakten i ambulanse. Det er litt usikkert hva som har skjedd, noen hevdet det var to personer som startet slåssingen, andre at det var to gjenger som barket sammen. Politiet har opprettet sak for å finne ut mer, sier Kronen.