Det var klokken 02.46 i natt at en ambulanse som sto i Strandgaten meldte om at førstehjelpsskrinet deres hadde blitt stjålet.

— Vedommende skal ha forsvunnet inn på Burger King med førstehjelpsskrinet og jakten fortsatt der, forteller Jan-Tore Heggholmen ved operasjonssentralen i Hordaland politidistrikt.

Kom til rette

Til slutt skal førstehjelpskrinet ha kommet til rette. Mannen som sto bak ble satt politiets arrest og er nå anmeldt for tyveri og ordensforstyrrelser.

Politiet hadde i natt nok å gjøre på. Blant annet måtte de rykke ut til en slåsskamp på Café Opera i sentrum før byens utesteder stengte for natten.

I Sandviken måtte de starte jakten på en mann som stakk fra stedet etter å ha kjørt inn i en annen bil. Dette skjedde i Persenbakken klokken 02.30. Etter å ha lett en stund pågrep politiet en mann i begynnelsen av 40-årene, som er siktet.

Brann like ved Rema 1000

Klokken 03.44 rykket politiet ut til Kjøkkelvikveien sammen med politiet. Da sto en bil i full fyr, bare tre meter fra Rema 1000. Klokken 04.00 meldte brannvesenet om at brannen var slukket.

Klokken 04.37 rykket politiet ut på nytt. Da hadde en bil kjørt inn i et tre ved bussterminalen på Storavatnet. Melder stakk fra stedet, men ble plukket opp like etterpå. Også han ble tatt med inn til arresten, der han måtte blåse i en intoxilyzer for å sjekke promillen.