Det opplyste han i Bergen tingrett mandag, der han tilstodrapet i Nattlandsveien 3 26. april i år. Forut for drapet var det enslåsskamp, men den husker han ikke.

— Jeg angrer

— Jeg husker ikke alt som skjedde, det er uklart. Etter jegstakk han, ba jeg ham ringeambulanse, jeg vet ikke hvorfor jeg ikkegjorde det selv. Jeg ba de andre som var der ringe ambulansen, sa han i retten.

Han fortalte at han først tenkte at han måtte komme segvekk fra stedet. Han ga kniven til en av de andre kvinnene og ba henne kasteden.

— Jeg angrer på det i ettertid. Jeg gjorde mange ukloke valg.Jeg skulle ha ringt ambulanse selv eller hjulpet ham, men tenkte bare at jegmåtte komme meg bort, sa han i sin forklaring.

27-åringen sa han var ruset før drapet og har problemer medå redegjøre for detaljer i saken. Han oppsøkte huset der Hamre befant seg ogbanket påen rute.Han husker bare glimt av situasjonen.

Aktor Randi Gabrielsensadet ble funnet spor avGHB, amfetamin og kokain i prøver tatt av tiltalte. Ifølge Gabrielsen tilsvartestoffene en alkoholpromille på mellom 2 og 3. Penger

Det var om morgenen 26. april i år at Hamre ble drept iNattlandsveien 3 på Landås.

Randi Gabrielsensa i retten at politiet drapsdagen bleoppringt av en tilfeldig forbipasserende, som så en mann få bank utenfor huseti Nattlandsveien. Ifølge Gabrielsen oppsøkte tiltalte husetsammen mednoen andre kvinner. De skulle hente penger eller gjenstander som befant seg ihuset.

To barn

Hamre ble knivstukket klokken 06.30. Da politiet kom tilstedet, fant deham knivstukket. De kjørteham til akuttmottaket påHaukeland, der han døde kort tid etter.

Hanetterlater segen datter som nå er fem år.Hanssamboer var gravid da drapet skjedde og fødteen jenteiforrige uke.

Flere av Paal-André Hamres familiemedlemmer møtte i rettenmandag.

Det er satt av fire dager til saken.

I RETTEN: Forsvarer Atle Dyngeland.
RUNE MEYER BERENTSEN