Dette var Grønne Stjerners fjerde strake treningskamp denne sesongen. Status nå er tre seire og en uavgjort så langt.

Halv seier

Grønne Stjerner FK sto for en aldri så liten ”halv seier” i gårsdagens treningskamp mot C-laget til Flaktveit IK som spiller i sjette divisjon på Flaktveit Stadion.

Grønne stjerner FK debuterer sesongen 2008 i syvende divisjon avdeling 05. Laget spilte treningskamp mot Flaktveit IK på Flaktveit Stadion skjærtorsdag.

Her skulle man nesten ikke tro at det var noen divisjonsforskjell mellom disse to lagene. Fra tidligere treningskamper i år, har Grønne Stjerner vunnet mot lag som Skansemyren BK (6-1), Åsane Åsane FG Senior 2 (9-6) og Tertnes 2 med 4-0.

Ny Åsane-klubb

Grønne Stjerner er helt ny bergensklubb med rotfeste i Åsane og består hovedsakelig av spillere fra Chile og en del porsjon norske fotballspillere med bakgrunn fra høyere divisjons nivå. For eksempel Erik ”Tassen” Johannessen med fortid i SK Brann hvor han var en fryktet forsvarsspiller.

Grønne Stjerner FK som klubb fremstår som en meget spennende klubb å følge med fremover og har allerede satt seg klare ambisjoner om opprykk til sjette divisjon første sesong.

Kampfakta:

Treningskamp/Flaktveit Stadion torsdag 20. mars 2008:

Flaktveit IK (C-lag) 6. divisjon – Grønne Stjerner FK (7. divisjon) 2-2

(1-0) 1-0, (Flaktveit) 1-1, Andres Oyarce (Grønne Stjerner) 2-1, (Flaktveit) 1-2, Victor Aguila

Grønne Stjerner er helt ny bergensklubb med rotfeste i Åsane.
Logoen til Grønne Stjerner.