ANDREAS GRIMSÆTH

I fire dager skulle de datainteresserte tenåringene sitte inne i messehallen på Arenum og spille dataspill mot hverandre. På LAN-arrangementene er poenget at deltakerene kobler maskinene sine sammen i nettverk for blant annet å spille mot hverandre.

— Nettet har vært nede her hver dag. Når nettet er oppe varer det bare en time eller noe sånt, forteller Roy Vikøren (14) og Thomas Thuesen (14).

De har vært i messehallen siden onsdag ettermiddag uten å kunne spille mot andre eller være med i konkurranser. I følge arrangørene skyldes det et nytt virus som herjer.

— Det er bittert, sier Kim Alexander Larsen. - Men det har vært greit også. Jeg har vært med venner.

De har alle betalt 350 kroner for å være med på Trippel-LAN og er skuffet over at de ikke kan spille mot andre, men kun mot seg selv.

— Det blir jo som å være hjemme, bare at der har vi i alle fall Internett. Vi bør få pengene tilbake, synes Roy og Thomas som reiser hjem og kobler datamaskinene til Internett i dag.

SKUFFET: Fjortenåringene Thomas Thuesen og Roy Vikøren er skuffet over at de ikke har kunnet spille mot andre på LAN-partyet i Arenum. - Vi bør få deltakeravgiften tilbake, mener de.<br/>Foto: GIDSKE STARK