Tertnes J96 – Samnanger (1-0) 3-2

Det var en kamp mellom to lag hvor Samnangerjentene var i gjennomsnitt et hode høyere enn småvokste jenter fra Tertnes. Det var Samnanger som åpnet best og satte Tertnes under press. Et hardt skudd fra Samnanger ble reddet av en av banens beste spillere i Lene som voktet Tertnesburet.

Vakkert mål

Midtveis i første omgang vant Tertnes et hjørnespark og Amalie slo en flott pasning til Stine på 10 meter som spilte ballen videre til Vilde som bredsidet ballen i nettaket. 1-0. Det ble pauseresultatet. En omgang hvor Tertneslaget sleit med de sterke Samnangerspillerne og hvor Abira spilte en god omgang som midtstopper.

Skudd i krysset av Stine

Andre omgang åpnet med et lite overtak til Tertnes og det ble skapt mange sjanser. 2-0 kom etter at Amalie ble frispilt av Stine etter en rask igangsetting av Lene. Amalie kom alene med keeper og scoret sikkert. Midt i omgangen fikk Samnanger erobret ballen sentralt på Tertnes sin midtbane og satte fart mot Lene. Samnanger spilleren gjorde ingen feil og scoret 2-1. Sarah og Marie spilte godt i forsvar men igjen kom Samnanger spilleren seg fordi med fart og kraft og scoret 2-2. Deretter tok Tertnes litt over igjen og et hardt innlegg spratt over foten til Camilla K. 5 minutter før slutt fikk Stine ballen i returrommet og klinket ballen hardt i krysset 3-2.

Lagleder Benedikte Rygel sa i en kommentar:

– Tertnes var en fortjent seier utfra antall sjanser. Vi hadde vel i dag 14-15 muligheter til å score mot Samnanger sine 10.

Videre sier Benedikte:

– Kampen var spennende og fysisk utfordrende siden Samnanger stilte med så sterke og raske spillere.

JONNY KLEMETSEN
JONNY KLEMETSEN
JONNY KLEMETSEN