Før sesongen var Sørlies mål å bli tatt ut til VM i boksing og EM i kickboksing fullkontakt. Det mener fighteren at hun nå har klart, selv om hun ikke har fått direkte beskjed om at hun er uttatt.

— Forbundene er ikke så veldig flinke til å gi tilbakemelding, så jeg fant ut at jeg bare måtte skape svarene selv, så nå har jeg bestemt at jeg er klar for både EM og VM, ler Sørlie.

- Levert en god søknad

Den tidligere verdensmesteren i semi- og lettkontakt har nemlig vært så lenge i gamet at hun kjenner gangen i uttaksprosessen.

— Jeg har vunnet alt utenom en kamp i kickboksingen, så da var det om å gjøre å få tak i noen billige billetter, sier Sørlie. Så nå er både hun og trenerkjæresten Thomas Kristiansen klar for EM i 56-kilosklassen i Ungarn. Totalt reiser fire kvinnelige og fire mannlige utøvere fra Norge.

Landslagstrener Daimi Akin er sparsom med opplysningene rundt det som skal skje før mandag.

— Det jeg kan si er at hun har levert en god søknad gjennom sesongen, men svaret er ikke offisielt, sier Akin.

Fikk reiseplan

— Nå har jeg nådd målet mitt, så nå kan jeg ikke være fornøyd med bare å ha kommet med, det nye målet mitt er å vinne medalje i begge mesterskap, sier hun. Men heller ikke bokserne er helt tydelige i kommunikasjonen.

— Jeg har fått beskjed om at jeg er innstilt til VM, men at de måtte se litt på det økonomiske først, men jeg har fått tilsendt reiseplanen, så jeg regner med at det er et ja, sier Sørlie.

Hun er i så fall den eneste utenom Ingrid Egner som reiser til VM i Kina 22. november, der hun stiller i 54-kilosklassen.

— Jeg har mye å lære i boksing og fullkontakt, men gleder meg masse og er glad for at landslagstrenerne mener jeg har noe der å gjøre, sier Sørlie.

Les også: Leserbidrag fra Champions Kickboxingklubb