Det er nyhetsbyrået NTB som har funnet frem til de saftigste agurkene i Norge. Dette er de ti beste agurkene denne sommeren, ifølge den uhøytidelige kåringen:

  1. " Høy utdanning gir færre truseskift", bt.no. Nordmenn med høyere utdanning skifter truse mindre hyppig enn de med lav utdanning. Hele syv prosent av befolkningen skifter underbukse en gang i uken eller sjeldnere. (Nyheten gikk verden rundt).
   1. " Rekordstor agurk dyrket fram på Figgjo", Stavanger Aftenblad. Sommerens største agurk — som veier i overkant av 1,8 kilo - er dyrket fram av Erling Eknes i Figgjo i Rogaland.
    1. "Endelig et livstegn fra «Selma»", Telemarksavisa. Sjøormen "Selma" i Seljordsvannet er endelig blitt observert igjen. Denne gangen skal det dreie seg om to sjøormer som har jaget hverandre. (Ikke tilgjengelig på nettet, men du kan lese om saken i Aftenposten.no.)
     1. " Skilpadden - ikke helt hjemme", Varden. To forskjellige familier med savnede skilpadder meldte seg, og skilpadden "Glenn Effektiv" dro på visning. Men sine rettmessige eiere fant han likevel ikke. (Artikkel i Vardens føljetong om skilpadden "Glenn Effektiv").
      1. " Frekke bergensfruer velger stringtrusen", bt.no. Det er store geografiske forskjeller i norske kvinners valg av truser. I nord og vestpå er stringtrusen populær. I Asker og Bærum bruker kvinnene heller de store, trygge bomullstrusene. (Truseundersøkelsens resultater finnes i mange lokalavis-varianter).
       1. " Froske-invasjon i hagen", Asker og Bærums Budstikke. Tusenvis av små frosker hoppet rundt i hagen til Brita Heitmann på Drengsrud da hun skulle sole seg.
        1. " Frikjent for dassbombe", Adresseavisen. En dynamittgubbe ble slengt inn på toalettet på Bispehaugen skole i Trondheim for 51 år siden. Olav Eidsvaag fikk skylden for eksplosjonen og ble utvist. I dag er han omsider renvasket.
         1. " Huggorm i postkassa", Bergensavisen. Svein Ove Halvorsen på Sotra skvatt da han åpnet postkassen og fant en huggorm.
          1. " Tre strutser drept av kråker", Trønder-Avisa. Struts har dødd ved Leka Struts i Nord-Trøndelag, og eieren tror det skyldes kråkeangrep med påfølgende betennelse hos strutsen.
          TRUSEAGURK: Vår nyhet om akademikere med skitne truser ble en internasjonal slager.