• Medaljer i to av tre øvelser er slett ikke galt, konstaterer Linn Ringdal (18) etter vel overstått NM i Gimlehallen.

RUNE STENSLAND, Kristiansand

Sammen med sine lagkamerater på Salhus 1 hentet hun hjem sølv i frittstående (karakter 8 blank), bronse i trampett (8,2) og femteplass i tumbling (8 blank). Nystiftede Holmen vant både frittstående og tumbling, mens Haugesund stakk av gårde med seieren i trampett.

— I fjor vant vi det som var her i Norge, og vi ble beste norske lag i EM med en sjetteplass. Holmen har vist seg å være veldig gode, men målet er å være tilbake på toppen neste sesong, fortsetter Ringdal.

Salhus 1 turnet jevnt godt i alle sine øvelser, og heldigvis endte det godt med Kirvil Grini (24), som i sitt siste hopp i trampettøvelsen dunket hodet i apparatturnhesten. Resultat: Fem sting i hodet på den lokale legevakten.

— Hadde arrangøren brukt en polstret troppshest i stedet for apparaturnhesten, hadde hun nok sluppet å sy. Men Kirvil er heldigvis kommet seg fint til hektene, opplyser Ringdal.

Trener Ellinor Christiansen er godt fornøyd med laginnsatsen til Salhus, som også stilte med et annetlag i Gimlehallen. Den gjengen oppnådde karakteren 6,8 i tumbling og 7 blank i trampett.

— Noen småklikk her og der er det jo, men alt i alt står det respekt av innsatsen, sier Christiansen.

Også Laksevåg mønstret lag i helgens NM, som samlet nær 400 deltakere og trenere i lørdagens junior- og gårsdagens seniorklasse. Trener Stine Bø sier seg godt fornøyd med juniorenes 8. plass i trampett (karakter 6,7), 11. plass i frittstående (6,2) og 13. plass i tumbling (5,95). Seniorlaget endte sist både i trampett- og tumbling-disiplinen. Rune Stensland

GLADE MEDALJEVINNERE: Denne gjengen fra Salhus 1 vant NM-sølv i frittstående, NM-bronse i trampett og ble nummer fem i helgens NM i troppsgymnastikk i Gimlehallen. Fra venstre: Markus Gilmore (24), Martin Greve (22), Marianne Henden (20), Carl Fredrik Skau (25), Birthe Lem (23), Pia Sjøvall (26), Sondre Klett (23), Stoffer Christiansen (24) og Linn Ringdal (18). Ikke på bildet: Kirvil Grini (24).
Rune Stensland