Fotballcup 24 blir avviklet i løpet av et døgn. Jentene begynte sin første kamp kl. 13.00 og avsluttet finalen kl. 2 om natten.

Trener Christian Redisch Carlsen er imponert over jentenes innsats og samarbeid både i det defensive og offensive spillet gjennom hele turneringen. Det ligger mye innsats og vilje i kampene Tertnes-jentene spiller. Humøret er på topp og jentene viser at de virkelig trives med å spille fotball.

Puljespill:

Tertnes – Flaktveit 2-0

Tertnes – Bergen Nord 4-0

Tertnes – Gneist 2-1

Tertnes ble puljevinner og fikk walkover direkte til Semifinalen.

Semifinale:

Fana var Tertnes sin motstander i Semifinalen. Det var en spent gjeng som kom til klamp kl. 24.00 på natten.

Tertnes-jentene har i serien møtt Fana-jentene hvor de har 1 seier og 1 uavgjort kamp. Tertnes ble overlegen denne gang og tok en solid seier 4-0.

Tertnes – Fana 4-0

Finale:

Fyllingen var motstander i finalen. Fyllingen stilte med delt 95/96 lag og utklasset sine motstandere i puljespillet. Fyllingen er et spennende lag som på lik linje som Tertnes stiller med underårige spillere. Tertnes ble for sterk for Fyllingen å de måtte se seg tapt med hele 5 mål.

Tertnes – Fyllingen 5-0

Gøy med fotball døgnet rundt

Det er knapt gått en måned siden Tertnes-jentene gikk til topps i Åsane-festivalen sammen med Bønes. Nattens cup ble den siste i 2008 og nå gleder jentene seg til neste sesong.

Sliten men godt fornøyde Tertnes-jenter reiste hjem kl. 3 om natten etter en vellykket og spennende turnering. Det er gøy å spille fotball til alle døgnets tider er jentenes konklusjon.

Benedikte Rygel