Herligheten på 254 kvadratmeter boareal ligger 75 meter sør for Fløybane-stasjonen i Fjellveien. Ifølge prospektet har huset to stuer, kjøkken og toalett i første etasje og to bad, tre soverom og et kontor i andre etasje. I underetasjen er det kjellerstue, bad og badstue — og vinkjeller.

Huset, som ble oppført i 1917, har mildt sagt god utsikt.

- 30 seriøse interessenter

Prisantydning var fem millioner kroner og verditakst 4,9 millioner. Hva boligen faktisk gikk for vil verken selger eller mekler fortelle. Men mekler Kurt Fridtjof Buck i EiendomsMegler1 bekrefter at den gikk over prisantydning.

— Det er ikke så ofte boliger til salgs i Fjellveien. Det meldte seg over 30 seriøse interessenter, men budene gikk så høyt at en del ikke kom med i budrunden. Tre kom med bud, sier han.

Timinuttersfrister

— Hvordan forløp budrundene og fristene som ble gitt?

— På slutten var det nede i 10-minutters frister. Men da hadde alle fått anledning til å være med, slik at det var fullt forsvarlig.

Ifølge mekler er kjøperne et par i slutten av 30-årene.

TO STUER, TRE BAD: Kjøperne av Fjellveien 46 får mye plass å tumle på: To stuer pluss kjellerstue, tre bad pluss et toalett og badstue, tre soverom og et kontor – og vinkjeller.
Foto: Fred Ivar Utsi Klemetsen