— Det er rett og slett uteforholdene som gjorde at vi tok det i dag. Vi har søkt med hunder tidligere, men mye dårlig vær har gjort letingen vanskelig, sier politiinspektør Tore Salvesen.

Politihelikopteret er fullt av høyteknologisk utstyr som varmesøkende kamera, og er det eneste i sitt slag i Norge. Det er fløyet inn fra Oslo spesielt for å delta i søket etter den savnede 22-åringen.

Se video fra søket Går lavt og sakte

— Utstyret gjør at vi blant annet kan måle temperaturforskjeller mellom gjenstander og i terrenget. Men det er først og fremst den visuelle biten som er viktig for oss. Helikopteret kan gå lavt og sakte og få god oversikt over det som finnes i området, sier Salvesen.

Letingen etter Dung førte ikke frem i dag.

– Søket har dessverre vært resultatløst, sier Salvesen til bt.no i ettermiddag.

Helikopteret er nå dratt over fjellet, og det ikke vil bli aktuelt med flere slike søk. I morgen vil politiet derimot ta stilling til et eventuelt finsøk.

– Vi vurderer manngard. Bestemmelsen vil bli tatt i morgen ut fra en helhetsvurdering, sier Salvesen.

Ingen nye opplysninger

Det ikke nye opplysninger i forsvinningssaken som gjør at politiet nå leter i området fra hjemmet til Tran Larsen i Krabbedalen og opp mot Lyderhorn.

— Søket er en del av den vanlige etterforskningen, sier han til bt.no.

Familien i Vietnam ber for Dung hver dagPolitiet mener sannsynligheten for at den savnede tobarnsmoren Thi Phuong Dung Tran Larsen (22) er drept blir større dag for dag.

– Det er der vi nå setter inn ressursene. Sannsynligheten for at dette er et drap blir større for hver dag som går, sier politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon til Bergensavisen.

Øystein I. Rolland