En av likhundene som tidligere i morges var i Krabbedalen, ble ved 9-tiden forflyttet til avfallsdeponiet i Rådalen.

Se video fra bossplassenDer søkte den i ett kvarter i to lastebiler på søppeldyngen. Ingen containere ble sjekket.

— Vi har ikke gjort noen funn, sier Mikael Christianson, hundefører og betjent i Gøteborg-politiet, til bt.no.

Politiet skal foreløpig være ferdig med søket i Rådalen.

De to spesialtrente hundene Ruff og Pirvi er nå på vei tilbake til Gøteborg. Det er uklart om likhundene skal tilbake til Bergen for å søke videre over helgen.

Jobbet i containerfirma

Den siktede ektemannen er ansatt i et containerfirma. Det finnes tre deponi i Bergen og omegn, Rådalen, Mjelstad miljø på Osterøy og Sotra-Renovasjon AS.

Firmaet tømmer containere ved alle disse deponiene, men etter det BT forstår var det slik at Dungs ektemann pleide å tømme i Rådalen.

Her skjer både vanlig deponering og brenning av boss i forbrenningsanlegget.

Mulig å finne spor

Ifølge hundefører Ingvar Lauri er det ikke umulig å finne spor av et lik dersom det er dumpet på en fylling eller oppbrent.

— Hundene har vært brukt i søk på bossplasser tidligere, men jeg har ikke erfaring med funn der, sier Lauri.

Han mener likevel at hundene er i stand til å skille liklukten fra mengden av andre lukter en finner på avfallsanlegg. Heller ikke hvis et lik blir brent, vil det stoppe hundene.

— Når en kropp brenner, avgir den væske, og den væsken renner ofte ned i bakken. Dermed kan hundene lukte det, sier Lauri.

Den siktedes sjef samarbeider med politiet.

— Jeg har en grei dialog med politiet om denne saken, men jeg har lovet dem at jeg ikke skal snakke med mediene. Derfor har jeg ingen kommentar, sier den daglige lederen i selskapet.

Dungs ektemann var hjemme i pappapermisjon i to uker etter at datteren var født 18. juni. Han var tilbake igjen på jobb 3. juli, og var i arbeid til han meldte Dung savnet 20. juli.

Finkjemmer familiens eiendom

Krimteknikere og likhunder har saumfart eiendommen til den drapssiktede familien i søket etter Dung. Nå utvides letingen.

— Vi har gjennomsøkt boligen, garasjen, eiendommen og avsøkt tre biler som er tatt i beslag. Bestemoren til ektemannen har samtykket til at vi kunne gjennomsøke hennes eiendom, sier politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon.

Han vil ikke kommentere om de to spesialtrente svenske likhundene har markert noe sted.

Politiet fortsetter letingen etter Dung i dag.

— Det er flere steder det kan være naturlig å lete, med bakgrunn i de fire som er siktet, sier Salvesen.

Politiet har allerede planene klare for søk i andre områder. Blant annet skal det søkes i området rundt Lyderhorn. Flere byggeplasser i nærområdet skal også være av interesse for politiet.

— Vi må bare avgjøre taktisk når vi skal sette i gang søkene. Vi vil først se hva som kommer frem i avhør, sier Salvesen

FINN ARNESEN (mms)
Finn Arnesen (mms)
FINKJEMMER EIENDOMMEN: Også i dag undersøkte politiet huset i Krabbedalen.
FINN ARNESEN
ØTSTEIN ROLLAND