Fem dykkere var i aksjon under søket.

De søkte i en sideelv til Midtunelven, en murt kanal som ledet ut mot en gammel mølle eller kraftverk.

Søket ble avsluttet uten funn klokken 13.15.

Ønsker tips

— Det var et rutinemessig søk som er utført etter arbeidsplanen i etterforskningsgruppen. Det opplyser Per Slaatten leder for kriminalteknisk seksjon ved Bergen Politistasjon.

— Vi kommer til å fortsette med tilsvarende søk i tiden fremover, forteller Slaatten.

— Hvis publikum har tips ønsker vi å høre fra dem, legger han til.

Savnet

Den 7. mai 2004. Øvsttunveien 25. Det er tiden og stedet for Trine Frantzens mystiske forsvinning, ifølge en TVNorge-dokumentar som ble sendt i fjor høst.

I dokumentaren knyttet privatetterforsker Ola Thune knytter forsvinningen til en konkret dato, et konkret sted - og langt på vei en konkret person. Politiet har så langt bare konkludert med at Trine Frantzen forsvant «mellom den 5. og den 13. mai, et sted mellom Bergen og Os».

— Vi mener å ha sannsynliggjort at Trine Frantzen forsvant fra Øvsttunveien 25 natt til den 7. mai, og at hun ble drept. Alle sikre spor etter henne stanser der på dette tidspunktet, forklarte Ola Thune.

Trines klær, husnøkler og honnørkort ble funnet i leiligheten, og aktiviteten på mobilen hennes stilnet denne natten. I tillegg har Rune Seim, som bodde i leiligheten, forklart at hun overnattet der sammen med en nær venn.

LEIF GULLSTEIN