Politiet i Bergen nord har nedsatt engruppe som forsøker å finne ut hvor 30-åringen er blitt av. Onsdag gjennomføres hundesøk i Ytre Arna.

— Vi konsentrerer oss om området ved Breistein, sier Asle Bratholmen, politioverbetjent ved Bergen nord politistasjon.

21. juni etterlyste politiet Lilleskare for første gang. Nå går de ut med ny melding i saken.

Naboer vet ingenting

Lilleskare hadde bodd i en uke på Flatane før han forsvant. Han ble sist sett i området 11. juni og ble meldt savnet 18. juni.

— Vi har spurt hans naboer om de vetnoe, men de har ikke noe å tilføre. Det virker som om han kjente få av dem,ettersom han hadde kun bodd der i kort tid, sier Bratholmen.

Politiet utelukker ikke at noe krimineltkan ha skjedd ham. De holder alle muligheter åpne.

— Vi arbeider teknisk og taktisk. Vi haravhørt venner og familie. Dessuten arbeider vi med telefon, bankkonto ogovervåkingsbilder, i tillegg til hundesøk. Det har dessverre ikke gitt noe resultat, sier Bratholmen.

Ønsker tips

Siste bevegelse på Lilleskares konto var 6. juni. Da kom det inn et mindre pengebeløp. Mannens betalingskort er funnet i leiligheten, slik at han hadde ikke dette på seg da han forsvant.

Lilleskare er 30 år, 178 cm høy og veier cirka75 kilo. Han snakket vestlandsdialekt og har tatovering (tribal) på høyreoverarm og tatovering (budistisk tegn) på venstre underarm.

Har du tips i saken, kontakt Bergen nordpolitistasjon på 55 25 55 00.