I kjølvannet av forrige ukes søk etter savnede Dung Tran Larsen i Øygarden, har politiet fått inn nye tips fra publikum som de nå sjekker.

Sterk lukt

– Vi ble oppringt av en mann som da han hadde gått tur med hunden ved en veikant på Kokstad, hadde kjent en sterk lukt som han mente var liklukt, sier Salvesen.

Torsdag sender politiet nedgravningshunden Sero for å søke i området som tipseren har pekt ut.

– For hundepatruljen er dette god trening og vi får sjekke ut hva som kan ligge bak tipset, sier Salvesen.

Stille fase

Politiinspektøren sier politiet fortsatt er interessert i tips fra publikum.

– Vi ser ofte at det i etterkant av avisoppslag kommer nye tips. Dette er ofte fra folk som lenge har brent inne med noe de har sett eller observert, men som gjerne ikke gjør noe med det. Når det blir litt oppmerksomhet rundt saken igjen, hender det likevel at disse ringer. Det synes vi er veldig positivt for saken, sier Salvesen.

Dung-etterforskningen har lenge vært inne i en stille fase. Det er i dag tre etterforskere som jobber fast med saken og arbeidet består stort sett i å gå gjennom ringpermer av dokumenter for å sjekke om det kan være noe politiet har oversett.

Politiet har et sterkt ønske om å komme i kontakt med de fire siktede i Krabbedalen, men de har alle avslått politiets henvendelser, noe de kan gjøre med full rett.

– Vi tror svaret på hvor Dung er ligger hos de siktede i Krabbedalen, sier Salvesen.

Rune Sævig