– To personer som var ved en bil som sto parkert nær campingplassen har ennå ikke meldt seg, sier politioverbetjent Bjørn Eide.

Politiet ba i forrige uke de to personene –som har status som vitner – melde seg for politiet. De er observert bare få timer før 77-åringen døde, etter å ha blitt ranet i campingvognen sin 4. november.

– Vi har kartlagt alle bevegelser i området, og sjekket ut alle andre biler enn den etterlyste. Derfor er dette svært interessant, sier politioverbetjent Bjørn Eide.

Bilen med to personer er observert ved et ungdomshus som ligger nær campingplassen mellom midnatt og klokken 01.00, natten 77-åringen ble fastbundet og ranet i sin egen campingvogn.

Den interessante personbilen har mørk farge, med markerte forniklede rammer rundt vinduene. På bilens bagasjelokk er det påmontert en lav spoiler.

Politiet fikk melding om et mistenkelig dødsfall på campingplassen klokken 12.30 lørdag 4. november. Den 77-årige pensjonisten ble funnet i campingvognen sin på Lone Camping på Haukeland i Arna. Da politiet kom til campingvognen, ble det slått full drapsalarm.

77-åringens bein var tapet sammen. Det skal også ha blitt funnet rester av tape på armene og hodet hans. Politiet tror en eller flere personer kan ha kneblet mannen mens de gjennomsøkte campingvognen hans.

Silje Katrine Robinson