• De spurte om noen av oss hadde knekkt noen tenner, for da kunne de sende en ambulanse. Leserne forteller om sitt møte med politiet - del din historie!

«Ble slått ned av kjenninger av politiet. Hørte aldri noe mer»

Det skriver Aleksander, som opplevde at både han og kameraten ble slått til blods. Han er en av 83 personer som gjennom morgentimene har sent oss sin historie fra sitt møte med politiet.

«Jeg og en kompis ble slått ned en helg, og ringte politiet. Begge to blødde, og en av oss hadde store smerter i kjeven. Fikk beskjed om at de skulle se om de kunne sende en bil. En time gikk, og vi ringte igjen for å spørre hvor de ble av, og da så de fortsatt etter biler. Ventet 30 minutter til, og ringte opp igjen. Da sa de at de ikke hadde biler i området så de fikk ikke kommet. Og så spurte de om noen av oss hadde knekkt noen tenner, for da kunne de sende en ambulanse, men hvis vi ville ha kontakt med politiet, så måtte vi komme på politistasjonen dagen etter.

Stillte på politistasjonen dagen etter og anmeldte forholdet. Fikk beskjed at de som gjorde det var kjenninger av politier, så de visste godt hvem det var. Hørte aldri noe mer, og jeg har heller ikke fått beskjed om at saken er henlagt. (Selv om dette skjedde for snart fire år siden). Noe jeg regner med at den er, siden vi snakker om voldssaker i Norge!»

I dag startet BT sin serie 112, hvor vi ønsker å samle historier fra lesernes møte med politiet i Norge. Er de der når vi trenger hjelp? Vi vil ha dine historier fra møter med norsk politi. Vi er interessert i alt fra sykkeltyverier og festbråk, til mer alvorlig kriminalitet som ran, vold og voldtekt.