Ulykken skjedde i 17-tiden på E39 mellom Søfteland og Flåten.

– To kjøretøy var involvert i ulykken. Den ene bilen kom over i motsatt kjørefelt, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Svein Lyssand, til bt.no.

Lite barn i bilen

Det var tre personer i hver av de to bilene, og i begge bilene satt det et barn.

– Det er snakk om et lite barn i den ene bilen, men det er ikke meldt om personskade, bare materielle skader på bilene, sier Lyssand.

– Begge bilene har snurret og den ene har vært borti en buss på ferden. Ingen personer er skadet, men den ene kvinnelige sjåføren klager over nakkesmerter og vil ta turen til Legevakten for en sjekk, sier politiet på stedet til RadiOs .

Politi, ambulanse og brannvesen ble sendt til ulykkesstedet. Det er ikke meldt om større trafikkproblemer i forbindelse med ulykken.

– Det er trafikkdirigering på stedet så lenge bilberging forestår, og det ene feltet skal være åpent for trafikk, sier Lyssand.

Begge bilene taues nå vekk.

Ekstra glatt veibane

Både førerne av de to bilene og politiet antyder at det har vært veldig glatt i veibanen.

– Vi vil undersøke nærmere om de gule stripene i veibanen kan ha vært en medvirkende årsak til smellen. De blir nemlig veldig glatt når det blir vått, sier politiet på stedet.

– Det kan ikke bare være de gule stripene. Her må det være noe dieselsøl eller annet som gjør det så sleipt. Bilen slapp jo bare og vi hadde liten fart. Det er ikke mer enn noen dager siden det smalt på samme stedet, så det må jo være noe med veidekket her, sier passasjeren i den ene bilen til RadiOs.