Flaktveit slet med å omsette sine sjanser, mens Hetlevik scoret på sine. Når i tillegg entusiamen virker helt fraværende og vi ikke jobber som et lag blir det vanskelig å vinne fotballkamper.

Trøtt gjeng

Det hele startet med total bomtur for Flaktveit laget som satte kursen for Hetlevik og Loddefjord for å spille kampen. Det viste seg etter hvert at Hetlevik holdt til over brua dvs. Askøy. Det var nå bare 30 minutter til avspark og Flaktveit laget gjorde helomvending og satte kursen for ”Hetlevik la cos-ta” (Askøy). Endelig vel fremme og bare 5 minutter til kampstart, var det en trøtt og stresset gjeng som entret fotballbanen.

Nølende start

Begge lag starter kampen noe nølende Omgangen preges av flau vind, noe Hetlevik utnytter godt. Vi sliter med dårlig ballpress og etterlater oss et stort bakrom, noe som gjør at Hetlevik går opp til 1-0 med et Flaktveit lag haltende etter seg. Vi sliter med å etablere noe spill fremover på banen, og kommer kun til 2 -3 målsjanser i omgangen. Flaktveit klarer å redusere til 1-1, før vi får nok et baklengsmål i trynet og dermed 2-1, allikevel klarer vi å redusere til 2-2 på tampen av 1 omgang og knytter til seg ny spenning i oppgjøret.

2. omgang

I medvind "kjører" vi over motstanderen og brenner 6-7 målsjanser i løpet av det første kvarteret. 2 baller smeller i tverrligger'n og det er utrolig at vi ikke scorer mål. Så skjer det som ofte skjer når vi ikke får uttelling, Hetle-vik scorer på sin første målsjanse etter noen minutter i 2 omg. Etter dette skaper vi lite og kampen ebber ut med 6-3 tap etter nok en unødvendige bak-lengs helt på tampen.

Oppsummering

Dette var nest siste seriekamp før sommerferien. Kampen ble spilt på en bra gressbane helt nede ved havna, med noe vindkast og et dårlig Flaktveitlag for dagen, som ikke klarte og omsette målsjanser til mål...

En liten trøst får være at vi skaper flest sjanser og vinner sjansestatistik-ken hele 11— 8! Men ferdighetene og besluttsomheten stod ikke i stil. Likevel fortjent tap, da Hetlevik ville mer enn oss, og en tankevekker før lørdagens seriekamp mot Baune.

Vi takker Hetlevik for kampen og ønsker lykke til i sesongen !

Neste Seriekamp er mot Baune Lørdag 21.juni (kl. 17:00) på Flaktveit Stadion Kunstgress.

Se bildevisning fra kampen og turen her.

Her finner du Flaktveit’s hjemmeside: http://www.flaktveitik-smaagutter.com

Morten Engbakken