Sissel Knudsen har drevet ulike treningssentre i Fyllingsdalen og i Bergen Vest i over 20 år. Det splitter nye treningssenteret i Oasen — som åpner denne måneden - er Knutsens store drøm.

Armhevinger

Hun har tittelen daglig leder, og kan ikke huske sist gang hun fikk en lønnsslipp signert av andre enn henne selv.

— Jeg husker godt da folk kom og spurte hvor sjefen var. De fikk litt sjokk da jeg sa jeg var sjef, sier Knudsen - og tenker 20 år tilbake.

— Da jeg som 23-åring fant ut hva jeg ville drive med, sa jeg opp jobben i Kristian Jepsens rederi - som jeg en periode jobbet for på New Zealand . Jeg flyttet hjem og begynte å trene folk i nabolaget. Jeg løp rundt i blokken og fikk folk med på trening i borettslagets bomberom, sier Sissel Knudsen. Hun har drevet ulike treningssentre i Fyllingsdalen og i Bergen Vest siden da.

Sissel Knudsen har ikke alltid visst at det var trening som var hennes lidenskap. Dette fikk hun øynene opp for i New Zealand etter at hun ble dratt med på en aerobictime.

— Da en 40 år gammel dame tok flere armhevninger enn meg, slo det meg at jeg måtte gjøre noe. Jeg hadde som fotballspiller kun trent kroppen fra navlen og ned - nå ville jeg gjøre noe for hele kroppen.

- Ganske rar

Knudsen forteller at hun kjeder seg fort, og er ikke helt fornøyd selv når alt går på skinner.

— Jeg er ganske rar, egentlig. Selv når alt er fantastisk bra, søker jeg fremdeles etter nye utfordringer og ting å gjøre, sier hun.

Sissels Trening & Trivsel-senter åpner lørdag 23. februar, og Sissel er kjempegiret. Dette har hun jobbet for halve livet. Lokalene er lyse og fine, atmosfæren er behagelig. Herre- og damegarderoben er spesielt designet for hvert kjønn.

— Det er få kvinnelige eiere igjen i denne bransjen. Derfor synes jeg det var viktig å fokusere på opplevelsen og estetikken, det er nok noe mange kvinner jakter etter. Vi er kvinner som har stått for designet av treningsstudioet, arbeidskarene skjønner ikke alltid vitsen med alle detaljene, men det er ting som skaper opplevelser, sier hun.

SPESIELT DESIGN: Sissel Knudsen er fornøyd med damegarderoben.
Linn Marie S. Jenssen
TRENER:Sissel Knudsen tror det vil bli bra å trene med skogen som bakgrunn.
Linn Marie S. Jenssen