Slutter i stillingen som rådmann

Torgeir Sæter ønsker ikke lenger å være rådmann i Øygarden kommune. - Går av etter konflikt, sier ordfører.

Mandag morgen leverte rådmannen sin oppsigelse. Både nåværende og tidligere ansatte har varslet om et helsefarlig arbeidsmiljø i Familiens hus i Øygarden.

I løpet av de to siste årene har flere ansatte ved Familiens Hus i Øygarden, sluttet i jobben sin. De ansatte som ikke har vært enig med ledelsen blitt blant annet frosset ut, fratatt arbeidsoppgaver og gitt munnkurv.

- Sæther går av med bakgrunn i denne arbeidsmiljøkonflikt-saken på Familiens Hus og en slitasje i forhold til det, sier ordfører Otto Harkestad til NRK.no.

- Jeg har sagt opp stillingen som rådmann i Øygarden kommune for å gå over i en annen stilling i Askøy kommune og region vest, sier Torgeir Sæter.

Han forteller at han ikke lenger ønsker å være rådmann i kommunen.

- Det er ulike årsaker til at jeg har sagt opp, men det er relatert til utfordringene vi har hatt her i kommunen med tanke på Familiens Hus, og hvordan de ulike har håndtert den.

 

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.

Velkommen til debatt i Bergens Tidende. Vi setter pris på sterke meninger. I våre kommentarfelt er det høyt under taket, men vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis respekt for andre debattanters meninger, etnisitet, religion og legning. Husk at mange leser dine ytringer her på bt.no. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå. Du må skrive under fullt navn.

Vennlig hilsen Gard Steiro, sjefredaktør.

Siste fra Lokalt