Randaberg styrte det meste av spillet mot Fyllingen på Randaberg stadion. Kjell Inge Bråtveits spillere produserte den ene store sjansen etter den andre, men ballen ville ikke forbi en opplagt Tom Larssen i Fyllingens mål.

Men så på overtid dukket Bjarte Lunde Aarsheim opp på rundt 16 meter etter et hjørnespark — treffet var ikke perfekt, men ballen gikk i mål via en Fyllingens Aleksander Andersen. Selv om Fyllingen kjemper med nebb og klør dominerte Randaberg kampen med 10-4 i målsjanser, de burde ledet allerede etter seks minutters spill. Både Petar Rnkovic og Espen Hægeland spolerte gylne muligheter i startfasen

Fyllingen-trener Tommy Kolseth var naturlig nok ikke i perlehumør etter tapet, men hadde ingen problemer med å innrømme at vertene vant fortjent.

— Nei da, Randaberg var klart best, men det er bittert måten tapet kommer på som irriterer, forklarer Kolseth, som likevel var fornøyd med sine spilleres gjennomføring. Etter å bare fått med seg ett eneste poeng på fem kamper, mener treneren at laget har et problem.

— Mye tyder på at vi har et bortekompleks. Særlig i Rogaland, der har vi alltid slitt, sier Kolseth.