Erna Solberg (H)   Solberg var i godt humør og virket svært trygg og selvsikker. Men hun var svak på klima og ble kjedeligere utover i debatten.
Jens Stoltenberg (Ap)  Parerer stødig og trygt med tall og store linjer. Svak på miljø, men på offensiven om økonomisk politikk og pappaperm. 
Siv Jensen (Frp)  Knuser til i miljøduellen, men taper på nærmest parodisk unnvikenhet om handlingsregelen. Litt sur i stilen, men pluss for offensiv retorikk.
Knut Arild Hareide (KrF)  Glimtet til med sine kjente slagferdige vittigheter som løfter debatten over det traurige. Småtufs i helseseksjonen, friskere på miljø.
Audun Lysbakken (SV)  Lysbakken har vært på sitt absolutt beste i flere dager, også i dag. Tydelig budskap. Lider litt av å måtte forsvare den rødgrønne regjeringen i klimadebatten.
Liv Signe Navarsete (Sp)  Fremstår bakpå og energifattig, kommer sent til poengene og roter seg stadig inn i kronglete argumentasjon.
Trine Skei Grande (V)  Endelig en miljødebatt på NRK, og der bet hun svært godt fra seg, men har likevel et gjennomgående problem med å forsvare regjeringssamarbeid med Frp.
Hanna Marcussen (MDG)  Fersk og ny i denne settingen, kanskje litt brutalt å blir kastet inn i aller siste partilederdebatt. Slagordpreget, og vag på økonomiske konsekvenser.
Bjørnar Moxnes (Rødt)  Forfriskende at han kritiserer både Stolenberg og Erna. Han får frem hvor fraværende de kritiske røstene på venstresiden har vært med SV i regjering.