Kanskje er han dagens mest uheldige mann. I går dro han fra Bergen til svigerforeldre på Radøy. Kone og barn satt i bilen. Vel fremme på Radøy parkerte de utenfor huset til svigerforeldrene.

— Da vi våknet og så ut vinduet ble vi noe paff. Treet hadde veltet over bilen. Samtidig er det jo noe komisk. Ingen kom til skade, men slik startet altså ferien vår, sier Karlsen.

UNDER TREET: Et tre veltet over bilen til Øyvind Karlsen på Radøy. Bilen fikk store skader, men heldigvis ble ingen personer skadet.
PRIVAT

— Hørte et brak

Selv sov han godt i natt, men forteller at svigermor våknet av et brak ved 02.30-tiden.

— Hun hørte nok det store treet velte over bilen, sier han oppgitt.

Lørdag formiddag gikk med til å sage bort deler av treet slik at Zafarien fra Opel igjen kom til syne under blader og grener. Den har fått store skader i fronten og deler av siden har fått «en god trøkk».

— Hvorvidt den blir kondemnert, vet jeg ikke, sier han.

På dansketur

Treet som gikk ned i løpet av natten er gammelt og stort. Karlsen vet ikke hvorfor det gikk over ende, om det var vinden som tok det eller om det rett og slett tok telling som følge av råteskader. Han har imidlertid ikke tenkt å avlyse bilferien.

— Vi skal til Kinsarvik, Geilo og Vestfold. Deretter skal vi til Danmark. Tanken var å returnere til Bergen med bil på Danskebåten. Det må jo fortsatt kunne gå, sier han