Yoghurtkake:

Tredelt sjokoladebrunt sukkerbrød.

600 gram bringebær/syltety.

1 stort beger yoghurt (1/2 liter), gjerne med vaniljesmak.

1 beger rømme.

3 dl. kremfløyte, piska.

Gelatin.

Bringebær til pynt på toppen.

Dessert:

Bruk helst bringebær av sorten Glenn Ample, som held spensten.

La frisk bær ligga i korga. Dekk med plast, legg korga helst inn i ein frysepose. Legg korga/korgene i fryseboksen. Der held dei seg lenge. Ta bæra ut av frysen rett før servering.

Legg dei frosne bæra i ei høveleg stor skål, og slå glovarm sukkerlake over. Bæra bråtinar og er gode som ferske. Servér med fløyte eller vaniljesaus.

Bringebærvin:

Hemmeleg oppskrift. Men det blir god vin med flott farge. Litt søt dessertvin.