Det gikk vilt for seg på en boligadresse på Husnes i Sunnhordland søndag morgen.

Mannen som holdt festen, blødde fra hodet da politiet kom frem. Han hevdet å ha blitt slått med en planke av tre andre.

Hvite i ansiktet

Betjentene fant også to menn som var hvite i ansiktet. Ikke av skrekk, men fordi de var blitt sprayet med et brannslukkingsapparat. Den ene av dem skal være huseieren.

— Det var mange mennesker samlet i en kåk, og det er snakk om flere tildragelser. Mannen som blødde, skal ha blitt slått på en annen adresse, men så kommet tilbake igjen, sier operasjonsleder Gustav Landro i Hordaland politidistrikt til bt.no.

Mannen er fraktet til Stord fylkessjukehus. Han måtte sy fem sting mellom øyet og øret.

De tre antatte gjerningspersonene, minst en av dem er en kvinnelig, er ikke pågrepet. Noen av dem skal ha forlatt stedet før politiet kom.

— Men vi har tatt personalia på flere personer, sier Landro. Politiet har avsluttet sitt arbeid på stedet og saken vil bli etterforsket videre av lensmannen i Kvinnherad.

Polakk pågrepet

Operasjonslederen måtte også sende mannskaper til Storebø på Austevoll, der en gruppe polakker hadde det litt for moro. En av dem hviler nå ut i arresten. Han er pågrepet for legemsfornærmelse.

— Det var slåssing og spetakkel. Vi måtte også rykke ut den samme hytten senere, da en ny delegasjon med polakker hadde samlet seg. Festen ble avbrutt, sier Landro.

Tips? Send MMS/SMS til 2211, eller skriv e-post