En 18-åring ble pågrepet for voldsepisoden, og ble senere løslatt. Like etter den den første voldsepisoden ble en annen ungdom slått ned, han endte kjørt på legevakten, hvor han ble sydd i hodet.

23 i kasjotten

I alt 23 personer ble satt i fyllearresten ved Bergen Politikammer i løpet av natt til lørdag, stort sett på grunn av overstadig beruselse.

Hundrevis av ungdommer var samlet i Grieghallen på det rusfrie arrangementet.

Vaktsjef Rasmus Eikeland ved Bergen politikammer presiserer at tumultene skjedde utenfor Grieghallen, og at politiet ikke har grunn til å kritisere selve arrangementet.

Vold mot politimenn

Ekstra patruljer fra Bergen og Fjell og Sund politikammer ble kalt inn etter at det oppstod slagsmål utenfor utestedet «Loftet» på Askøy. Fire personer ble pågrepet hvorav to ble anmeldt for vold mot offentlige tjenestemenn.

I Fjell og Sund truet en 29-årig mann to polititjenestemenn da han ble stoppet etter mistanke om promillekjøring. Mannen truet politiet med sprøytestikk og skal deretter ha slått til de to tjenestemennene så den ene gikk i bakken. Bilføreren, som er en kjenning av politiet, ble satt i arresten og skal avhøres i dag. Det ble tatt blodprøver og det skal være mistanke om bruk av narkotiske stoffer.

Brødrekrangel utenfor Hulen

To brødre på 29 og 25 gikk i tottene på hverandre utenfor utestedet Hulen ved tre-tiden natt til lørdag. Guttene ble bortvist fra utestedet men fortsatte krangelen utenfor. Den eldste broren ble sendt til Legevakten med mulige skader i tenner og skjeve. Broren tilbragte resten av natten i fyllearresten og skal avhøres idag. Bakgrunnen for familiefeiden er ikke kjent.