— Det ble satt opp for cirka to uker siden. Vi vet ikke hvem som gjorde det, men folk setter pris på skiltet. Det signaliserer optmisme, sier Odda-ordførar John Opdal.

- Skjer mye bra

Onsdag samlet 500 barn seg rundt skiltet. Torsdag var det ordførerne i Hardanger som lot seg fotografere etter møte i Hardangerrådet.

— Vi lurer jo på hvem som har satt opp skiltet, men det viktigste er at folk setter pris på det, mener Opdahl.

Ordføreren mener nemlig at det nå skjer mye bra innerst i Sørfjorden.

— Det skjer mye bra i Odda for tiden. Det utvikles en næringspark på Eitrheim. Odda Mekaniske flytter ut dit, etter at kommunen har kjøpt deres lokaler. Her vil kommunen samle sine tekniske tjenester, mens Odda Mekaniske blir en av flere bedrifter på Eitrheim, sier Opdahl.

180 forslag

Han forteller også at arbeidet med å bygge tolv leiligheter i sentrum er startet.

— Dessuten kom det inn 180 forslag fra arkitekter om hvordan det nye pilgrimssenteret i Røldal skal se ut. Det blir svært spennende, sier ordføreren.

Skiltet ble oppdaget mandag sist uke, og inspirerte Joakim Sørå til å starta en Facebook-gruppe, som naturligvis fikk navnet «Alt kjem til å bli bra». Gruppen har nesten 1000 medlemmer.

— Det er veldig kjekt å se den positiviteten som dette skiltet har skapt. Vi merker en flott stemning i Odda. Her skjer masse, og her er det godt å bo og vokse opp. Det at den eller de som har satt opp skiltet, er anonyme, bidrar til at folk stanser opp og tenker over hvor fint det egentlig er her, sier Arild Traa, prosjektleder i Odda kommune.

Hvor kommer skiltet fra? Luft din teori i kommentarfeltet!

Hardangerrådet rundt det optimistiske skiltet i Odda: Odda-ordfører John Opdal (t.v.), Herad Ingebjørg Winjum (Granvin), Solfrid Borge (Ullensvang), Jon Larsgard (Jondal), Hans Petter Thorbjørnsen (Ulvik), daglig leder i Hardangerrådet Leiv Vambheim, Anved Johan Tveit (Eidfjord), Asbjørn Tolo (Kvam) Aud Opheim Lygre, rådmann i Eidfjord
ODDA KOMMUNE/HARDANGERRÅDET