20-åringen har denne uken stått tiltalt i Bergen tingrett for en lang rekke straffbare forhold. Ett av forholdene dreide seg om en episode tidligere i vår der 20-åringen gikk og ravet rundt i veibanen på Hjelteryggen sammen med en kamerat.

— Skal knuse skallen på alle

Selv om det var midt på ettermiddagen hadde de to kameratene drukket en del. De stoppet også en bilfører, ved å denge en vinflaske inn i siden på bilen og hoppe opp på panseret. Føreren av bilen ble stresset og kjørte fra stedet, slik at kameraten til 20-åringen ble skadet. Ambulanse og politi kom til stedet. 20-åringen ville bort til sin skadede kamerat, men politiet ville ha fred til å sikre ulykkesstedet. 20-åringen var så rasende at han brølte at han ville knuse skallen på alle på stedet.

Da politiet til slutt la ham i jern for å få fred og kontroll på ulykkesstedet, kom 20-åringen med grove trusler mot en av politibetjentene.

20-åringen truet med at han ville bite av politimannen både nesen og ørene når han kom ut fra arresten.

Mente alvor

— Truer du meg, spurte politimannen

Svaret han fikk var at det ikke var en trussel, men noe han faktisk ville gjøre.

20-åringen er nå dømt i Bergen tingrett for truslene mot politimannen. Samlet straff for alle de andre forholdene han også ble dømt etter, er syv måneders betinget fengsel med to års prøvetid.