— Mannen skrev seg ut fra sykehuset i natt. Vi håper han tar kontakt med oss i løpet av dagen, sier Per Størksen, etterforskningsleder ved Bergen Sør politistasjonsdistrikt til bt.no torsdag ettermiddag.

Det er fortsatt uklart for politiet hva som skjedde før mannen ble funnet blodig og bevisstløs ved en gangbro i Elvenesveien onsdag morgen.

— Han var bevisstløs da han ble funnet, og er sendt til sykehus med ambulanse, sier operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt

Politiet sperret av et område ved gangbroen og søkte i området med hunder.

Alvorlig

  • Krimteknikere er på vei til stedet for å foreta en åstedsundersøkelse, opplyser Hilland onsdag morgen.

Ifølge en pressemelding fra Haukeland universitetssykehus er tilstanden til den 39 år gamle mannen onsdag kveld alvorlig, men stabil. Han behandles ved intensivavdelingen.

Politiet fikk melding om at forbipasserende hadde funnet mannen klokken 06.32.

— Han var blodig og hadde skader i ansikt og hode, sier Bjørn Atle Austevoll, politiførstebetjent ved Bergen Sør politistasjon.

Usikre på årsaken

  • Vi vet ikke hva som har skjedd, og holder alle muligheter åpne. Derfor vil vi sikre oss spor på stedet, sier Austevoll.

Politiet har så langt ikke opplysninger som tilsier at noe kriminelt ligger bak hendelsen.

— Vi har vært i kontakt med vitner og er nå ferdige på stedet. Vi vet hvem mannen med hodeskadene er, men kjenner foreløpig ikke årsaken til skadene og fortsetter derfor etterforskningen, sier stasjonssjef Norvald Visnes ved Bergen sør politistasjon.

Ingen av vitnene politi har snakket med til nå har sett selve hendelsen.

— Mannen har bruddskader i ansiktet, men er ikke livstruende skadet. Han blir nå kunstig holdt i koma på Haukeland. Han blir vekket opp i ettermiddag eller i morgen tidlig. Politiet vil snakke med ham så snart han er i stand til det, sier Visnes.