31. OKTOBER 2006 PÅ GLATTCELLE: Hva skjedde? Hva har jeg gjort? Hvem har gjort dette mot meg? Hvorfor har de gjort dette? Hvorfor meg? Kjære Gud hjelp meg!

(...)

Det var ikke kjekt at vakten kjefter på meg fordi jeg maser. Han kunne prøve å sitte her selv og se hvor grei han kom til å være. Folk er skuffet nok over å være her. Vaktene behøver ikke vise hvor mye makt de har. Jeg er irritert av alt og vet ikke hvor lenge jeg skal være her. Alt her er bare tull. Om det hadde vært en drapssak en kidnapping eller at jeg hadde forsøkt å drepe folk, så kunne jeg forstått det.

Jeg gråter mye og en vakt kjefter på meg. Dette er det verste jeg har opplevd i hele mitt liv. Jeg spurte vakten hva jeg hadde gjort, hvorfor holder dere meg her? Jeg har ikke gjort en drit mot noe menneske, men så sa han til meg at jeg bare skulle holde kjeft.

ONSDAG 1.11.06: ETTER FØRSTE AVHØR: Jeg har snakket ut og vært helt ærlig og fortalt hva som skjedde. Jeg er helt sikker på at alt jeg har sagt til politiet det motsatte av alt de har slengt mot meg. Jeg skal huske det til nesten gang: Å være dumsnill kan bli straffet med fengsel. Jeg håper de tror på meg, så jeg kan bli sluppet ut herfra.

TORSDAG 2.11.06 ETTER KLOKKEN 16: Nå hørte jeg at min fengsling ble utsatt til i morgen. Jeg er redd for at de lurer meg (...) Jeg er skikkelig lei meg og ser ingen fremtid. Det er helt svart. Vondt å sitte her og høre om den store straffen som venter meg, uten at jeg har sjanse til å si noe. Har hatt de samme klærne i mange dager. I morgen er det fredag, og alle tar fri, men jeg må være på det samme rommet uten å kunne kontakte noen (...) Vær så snill Gud! Jeg vil ikke leve.

LØRDAG 4.11.06: VET IKKE HVA KLOKKEN ER: Har sovet mye selv om jeg har våknet mange ganger. Det er stille ute. (...)

I går etter retten ble det bestemt at jeg må være i fengsel, men jeg skal flyttes til et annet sted. Advokaten sa at det stedet er mye bedre enn her. Det er rart med de 2-3 thaijentene som var ved siden av meg. Jeg hørte de snakket og at de alle var i retten i går. Men hvor ble de alle av når de ble borte herfra? Har de blitt satt fri? Hvorfor blir ikke jeg satt fri som ikke har jobbet på Wat Po? Jeg har ikke engang samarbeidet med dem.

(...) Når jeg kommer ut skal jeg skrike ut til hele verden at de har gjort en stor feil med meg. En unnskyldning vil ikke bety noe.

SØNDAG 5. NOVEMBER 11.15.06: BERGEN FENGSEL: Åsane fengsel er som himmelen, mens fengslet hos politiet er helvete. Her blir man fint mottatt, de snakker vanlig og trøster. Jeg har eget rom, toalett og kjøleskap, akkurat slik jeg har det i min egen leilighet. Jeg har den plass jeg trenger, men oppe i hodet mitt er alt håpløst, så jeg klarer ikke å slappe av (...) De to søte jentene mine skal ha dåp på søndag. Hva vil de føle når mammaen deres ikke kommer? Hvem skal svare når de spør etter mammaen sin? Og jeg som har avtalt på telefonen at jeg skulle komme med thaikjoler til dem. Stakkars jentene mine.