Det var like før klokken ett natt til fredag politiet i Odda rykket ut til den forslåtte kvinnen i nabokommunen Kvinnherad. Kvinnen ble brakt til lege i Odda og senere på natten innlagt på Odda sykehus. Her skulle hun ligge til observasjon.

Slått med never

Kvinnen skal være slått med never. Blåveis, blåmerker og brukket nese skal være de fysiske skadene kvinnen er påført. Det er også mulig at kvinnen er påført en hjernerystelse.

På morgenen sa kvinnen til sykepleierne at hun skulle hente noe. Siden kom hun aldri tilbake.

Politioverbetjent Ragnar Kaldheim ved Odda lensmannskontor sier de ikke vet hvorfor kvinnen forlot sykehuset. Han vil ikke spekulere i om kvinnen frykter at den eller de som banket henne vil komme tilbake.

Flere gjerningsmenn?

Etter det BT forstår kan det være flere menn involvert i mishandlingen av kvinnen. Kaldheim vil foreløpig ikke si noe om hvor mange det kan være snakk om, men bekrefter at flere vil bli tatt inn til avhør.

Natt til i går pågrep politiet en mann som sies å være kvinnens venn. Han skal ifølge politibetjent Øyvind Lorentzen ved Odda lensmannskontor også være mistenkt for promillekjøring. I går formiddag ble mannen avhørt og senere løslatt.

— Jeg vil ikke si noe om hva som kom frem i avhøret. Vi må vente til vi har avhørt kvinnen, sier Kaldheim til BT.