De to sonet på samme avdeling, og 23-åringen mente at den andre ødela miljøet. Det oppsto en diskusjon om oppvask og rydding av kjøkkenet som de disponerte. 23-åringen ga uttrykk for at den andre burde vaske opp etter seg.

Angrep også i 2007

Stemningen ble amper da de ikke ble enige om hvem som skulle ta oppvasken. Det endte med at 23-åringen skallet ned den andre, slik at han fikk et kutt over nesen. Ifølge dommen fra Bergen tingrett sa voldsmannen at den andre skulle si til vokterne at han hadde falt i trappen.

Et vitne som var til stede, ba gjerningsmannen forlate rommet. Nylig ble han dømt til 120 dager fengsel for volden, i tillegg til erstatning på 10.000 kroner til medfangen.

Det er ikke første gang fangen angriper medfanger. I desember 2007 gikk han løs på en godt voksen mann som var varetektsfengslet, siktet for grove seksuelle overgrep mot sine stedøtre.

Knivstakk og voldtok

Da den siktede spaserte ved fotballbanen i Bergen fengsel, ble han angrepet av to personer, deriblant 23-åringen. Resultatet ble tre kutt i hodet som måtte lukkes med syv stifter.

23-åringen ble for fem år siden dømt til seks års fengsel for å ha knivstukket en 14 år gammel gutt syv ganger. Han ble også funnet skyldig i å ha voldtatt en kvinne fire ganger.

Det har ikke lyktes bt.no å få kommentar fra hans advokat.