Fältnäs bedyrer at han ikke har tenkt tanken på å havne i rollen som Hedins høyre hånd. Selv om de to, umiddelbart etter tilsettelsen av Bundesliga-treneren som Gunnar Pettersens arvtaker, hadde en prat i telefonen.

— Det har vært for å hjelpe til med å kartlegge det hjemlige spillermarkedet for en som naturlig nok ikke har den store oversikten ennå.

— Så Hedin har ikke luftet tanken på et tettere samarbeid dere to imellom?

— Nei.

— Frister tanken?

— Det har ikke vært aktuelt i mitt hode.

— Men interessant?

— Som sagt, jeg har ikke tenkt tanken ennå.

Også i går var Hedin og Fältnäs i telefonisk kontakt med hverandre. Og det er ikke unaturlig at svenske Hedin plukker ut sin nærmeste medhjelper blant andre svensker med internasjonal håndballerfaring. Det har Anders Fältnäs. At han trener Norges for øyeblikket beste klubblag på herresiden, er vel heller ikke noe minus.

Med kontrakt med Bundesliga-klubben Melsungen ut våren 2010, er Robert Hedin formelt bundet opp i Tyskland i lang tid. Men Anders Fältnäs tror ting kan skje fort.

— Det vil være bra for både Robert og landslagsmiljøet om han kommer ut av kontrakten der nede så fort som mulig. Og finner Melsungen den rette erstatteren, kan «Robban» være løst derfra relativt kjapt.

— Hvor kjapt?

— I Tyskland kan mye skje i løpet av en uke.

Det lyktes ikke BT-sporten å komme i kontakt med Robert Hedin i går. Men på MT-Melsungens hjemmesider hevdes det at deres 42 år gamle trener skal styre sitt tyske klubblag ut inneværende sesong.