• Jeg har funnet skader på skulderbue, nakke og hals, og nakkebevegeligheten er sterkt redusert

Det sier fastlegen til Line, Trond Hatlebrekke, som undersøkte henne i fredag.

— Dette tyder på en plutselig ytre påvirkning, og kan minne om skadene en får ved en påkjørsel bakfra. Kraften i hennes venstre hånd er også tydelig nedsatt, sier fastlegen, som er løst fra taushetsplikten av sin pasient.

Om kvinnen vil få permanente skader, er uvisst.

— Jeg håper det vil avta når vi nå får satt i gang behandlingen umiddelbart, men uansett har hun fått et kraftig traume, sier Hatlebrekke.

Etterforskes

Politiførstebetjent ved volds- og sedelighetsseksjonen på Sentrum politistasjon, Jens Ekmann, sier saken vil bli satt under etterforskning i løpet av kort tid.

Taxiselskapet Bergen Taxi var i ferd med å nøste opp i hva som hadde skjedd da de hørte at saken var politianmeldt.

— Da har ikke vi mer med dette å gjøre. Jeg har bare hørt saken fra kundens synsvinkel, men generelt kan jeg bare si at det er beklagelig når slike ting oppstår - enten det er den enes eller den andres skyld, sier markedssjef i Bergen Taxi, Dag Birkrem.

Line reagerer kraftig på det hun mener er dårlig behandling fra sentralbordet i Bergen taxi.

— Jeg prøvde å ringe for å forklare hva som hadde skjedd, men ble avvist. Det er tydelig at de tror alle som ringer på den tiden av døgnet er fulle. Jeg var helt edru, sier 22-åringen

- Ble bedt om å ringe

Avdelingsleder ved kundesenteret til Bergen Taxi, Bjørn Barstad, mener personen som var på jobb natt til torsdag, har gjort det vedkommende kunne.

— Kvinnen ble bedt om å ringe tilbake klokken 06.30 da det var en ansvarlig teamleder på jobb. Det synes jeg er en fornuftig tilbakemelding, sier han.

Saken får foreløpig ingen konsekvenser for sjåføren.

— Det er bare eieren av bilen og til dels styret i selskapet som har myndighet til å gjøre slike bestemmelser, sier markedssjef Birkrem.