Høy fart og regnglatt veibane kan være årsak til trafikkulykken i Åsane etter at 24-åringen krysset rundkjøringen ved Vågsbotn. Bilføreren ble så skadet at han ble sendt til Haukeland sykehus. Bilen var på vei nordover og passerte midtrabatten på motorveien om lag 400 meter fra rundkjøringen i Vågsbotn. Kjøretøyet ble så stående i motsatt retning i den andre kjørebanen. Vitner har opplyst til politiet at bilen holdt høy fart. Det er ikke mistanke om promille, får Bergens Tidende opplyst hos politiet.

Bil i murvegg

En bil kjørte i morgentimene søndag inn i en murvegg i nærheten av Vadmyra skole i Loddefjord. Det var to personer i bilen. Politiet opplyser til Bergens Tidende at det er mistanke om promille hos den 29 år gamle bilføreren.

Fast i Stalheimskleiva

En semitrailer ble natt til søndag stående fast i en av de øverste svingene i Stalheimskleiva. Viking redningstjeneste ble tilkalt fra Voss, og etter kort tid fikk de traileren på rett kurs. Lensmannen i Voss opplyser til Bergens Tidende at trailersjåføren hadde fått kjøretøyet såpass til side at det aldri var problemer for andre biler å komme seg forbi. Trafikken blir dirigert den gamle veien gjennom Stalheimskleiva så lenge det pågår opprydding etter raset på E 16.