Brækhus stilte på pressekonferanse nærmere klokken 01.30 natt til søndag. Deretter bar det til dopingkontroll. Da hun endelig kunne låse seg inn på hotellrommet i Frederikshavn, hadde hun fortsatt atskillig med adrenalin i kroppen.

- Det ble et par timers søvn, kanskje. Men jeg er overraskende lite preget av kampen, smiler hun.

  • VIDEO: SE INTERVJU MED BRÆKHUS ETTER SEIEREN ØVERST I SAKEN.

Til Berlin

Bokseren drar nå hjem til Berlin, før hun reiser til Oslo for litt møtevirksomhet. Deretter unner hun seg en ferie. Men ikke slik å forstå at damen som har forsvart titlene sine et tosifret antall ganger nå begynner å bli mett:

- Jeg er veldig sulten fremdeles. Men alt er ikke klart ennå, derfor kan vi ikke buse ut i media med planene våre ennå, sier hun.

31 år gamle Brækhus er ytterst målbevisst og har enda et par ting hun ønsker å få med seg innen hun avslutter karrieren, forhåpentlig som ubeseiret.

VANT: Cecilia Brækhus var et eneste stor glis etter seieren.
TOR HØVIK

USA

- Drømmen for enhver bokser er selvfølgelig å bokse i USA.

- Kanskje også «spille» hjemme i Norge, slik kulturministeren ordla seg på TV 2?

- Haha! Jeg fikk med meg den, det var jo bare dødssjarmerende. Helt herlig! Ja, det er selvsagt den aller største drømmen.

Småbyen Frederikshavn er stappet med norske boksefans, en høy prosentandel av dem har nok en mindre oppbyggelig dag søndag i og med at byens ølkraner sildret uavbrutt hele lørdag og natt til søndag. Brækhus sier hun er stum av all støtten.

- Jeg har ikke ord, egentlig. Det gjør meg helt stum. Det var fantastisk… de drar helt til forblåste Frederikshavn for å støtte meg!