— Politiet vil nå gå gjennom all dokumentasjon for å se om det kan være grunnlag for å iverksette nye søk etter den siste savnede peresonen etter forliset, sier informasjonsleder Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt.

Først når dette er gjort, vil det bli tatt stilling til om det vil bli nye søk med miniubåt i områder der «Rocknes» forliste.

Den nest siste savnede ble funnet mandag, og hentet i land tirsdag. Siden den tid har politiet gjennomsøkt boligseksjonen på «Rocknes», og også maskinrommet.

Bergens Tidende har tidligere skrevet at den siste savnede skal ha blitt sett på dekk like før «Rocknes» gikk rundt i Vatlestraumen 19. januar. Det er derfor sannsynlig at filippineren befinner seg et eller annet sted i sjøen.

«Rocknes» er nå stabilisert, og mesteparten av vannet er pumpet ut. Det havarerte skipet blir nå klargjort for å bli slept til BMV på Laksevåg. Eide Marine Service har ansvaret for slepet, og daglig leder Georg Eide opplyser at slepet mest sannsynlig vil finne sted en eller annen gang i helgen.

<b>"ROCKNES":</b> Dette bildet ble tatt av vårt <a href="/kamera/article241087">webkamera</a> på Ågotnes klokken 11.55 fredag.