Ufo Løf jobber med å få ferdig heisanlegget på Østre Muralmenningen.

— Man skal aldri stresse, vi blir ferdig, sier altmuligmannen Ufo Løf ved Løvaas Maskin.

På Østre Murallmenningen skal det blant annet monteres glassfasade på heisene til garasjeanlegget. Plassen utenfor heishuset skal pyntes med brostein.

— Vi hadde håpet at garasjen skulle være ferdig den 11. juni, men vi utsatte det noen uker for å få bedre tid til finpussen, sier direktør Truls Lorentzen i Klostergarasjen AS.

Åpner andre juli

Ifølge Lorentzen skal det være høytidelig åpning av det nye parkeringsanlegget med ordfører Herman Friele den andre juli.

På formiddagen skal det være et arrangement for inviterte gjester, men senere på dagen skal det være åpent for skuelystne barn og voksne.

— Det blir forskjellige former for underholdning frem til klokken 18. Men detaljene kan jeg ikke røpe, sier Lorentzen.

Alt fra rørleggere og elektrikere til anleggsgartnere og ingeniører jobber nå på spreng med å få anlegget ferdig.

— Til sammen er det rundt 60 personer som er i full sving. Det gjenstår en del arbeid på heishuset på Murallmenningen. Ellers er det småting som å rengjøre garasjen, installere bommer, betalingskasser, skilt og lys. Det jobbes også med å gjøre ferdig heiser og ventilasjon, forteller Lorentzen.

<b>STRESSER IKKE:</b> Altmuligmannen Ulf Løf var i full sving ved heishuset til Klostergarasjen på Østre Murallmenningen i formiddag. Der skal det blant annet monteres glassfasade.
ANE BØRHAUG
<b>SNART FERDIG:</b> Bommen ved inngangen til Klostergarasjen er montert. - Det gjenstår alltid mye småting på slutten som tar tid, sier maskinfører Jarle Hugnastad.
ANE BØRHAUG