Nå er den sinte bilisten dømt til 45 dagers ubetinget fengsel for vold mot to parkeringsvakter.

Den 24. oktober i fjor var 21-åringen på skolen i Bergen. Fra vinduet oppdaget han at en uniformert mann var litt for opptatt av bilen hans, som sto parkert like bortenfor skolebygningen.

21-åringen løp ut i gaten, og spurte parkeringsvakten om han ikke kunne droppe gebyret. Det ville ikke vakten, men oppfordret i stedet 21-åringen til å sende en skriftlig klage til parkeringsselskapet.

21-åringen bestemte seg for å droppe klagen. I stedet ga han parkeringsvakten en knyttneve i brystet, og ropte at han skulle banke ham så grundig at "det ikke skulle gå an å kjenne ham igjen".

Syv dager senere fikk en annen parkeringsvakt smake 21-åringens vrede. Den kvinnelige vakten hadde nettopp skrevet ut gebyret da 21-åringen kom løpende ut av bygningen for å stoppe henne.

Da vakten nektet å kaste boten, rev 21-åringen den ut av hendene hennes. Deretter brukte han boten som slagvåpen mot vaktens ansikt. Bergen tingrett mente at 21-åringen med voldsbruken hadde forhindret offentlige tjenestemenn å utføre jobben sin, og fant det riktig å reagere med ubetinget fengsel. 21-åringen ble også dømt for å ha skubbet en butikkmedarbeider, spyttet på en arrestforvarer, og kjørt på en vekter, i sakte fart vel å merke.