Her er politiets logg over hendelsene natt til søndag:

23.55 Øystese: Mann slo sin samboer, som ble behandlet hos lege. Noen timer senere ble mannen tatt og varetektsfengslet. Han var da beruset.

— Slo jente

00.17 Sivlesgate Bergen: Mann slått ned, og antatt gjerningsmann løp fra stedet. Offeret ble hentet av ambulanse. Han ønsket ikke anmelde saken og skal ikke ha kjent gjerningsmannen.

01.28 Nedre Ole Bulls Plass: 20 år gammel beruset mann anmeldt for å ha slått en jente. Hun ble kjørt til legevakten og han bedt om å forlate stedet.

01.33 Fageråsveien Bergen: Melding om mann som går og sparker i parkerte biler. Politiet fant en bil som var påført skader. Bileier varslet.

01.39 Torgallmenningen: Slagsmål og fyllebråk, som opphørte da politiet kom.

Masseslagsmål

01.59 Zachariasbryggen: Melding om mann som skal ha blitt slått. Det var to berusede menn som hadde slåss. En av dem kjørt til legevakten for kontroll. Begge gitt pålegg om å forlate sentrum. Mulig at de vil anmelde hverandre i ettertid.

02.40 Haukelandsveien Bergen: 36 år gammel mann stoppet i personbil. Anmeldes for promillekjøring. Førekortet beslaglagt.

02.45 Strandgaten Bergen: Flere meldinger om masseslagsmål. De involverte hadde forlatt stedet ved politiets ankomst. Uvisst om noen kom til skade. Noe senere påtraff politiet en av de som hadde slåss. Personen hadde smerter i nakke og hode og ble overtatt av ambulanse.

02.47 Strandkaiterminalen: Mann (43) falt i sjøen. Han var sterkt beruset og ble kjørt til legevakten.Der ble han vanskelig og måtte overnatte i drukkenskapsarresten

Sex-kjøp

03.05 Hjalmar Brantingsvei Fyllingsdalen: «Hjemmealenefest» tok helt av. Politiet tømme leiligheten for festdeltakere.

03.15 Christian Michelsens gate Bergen: Flere involvert i slagsmål.En ung kvinne blødde fra ansiktet, en ung mann med brukket nese. Partene vurderer å anmelde hverandre i ettertid.

03.21 Domkirkegaten Bergen: Overdose GHB. 41 år gammel mann kjørt til Haukeland.

03.25 Strandgaten Bergen: Mann anmeldt for kjøp av sex.Han er i slutten av 20-årene og skal ha forsøkt å kjøpe sex da en politipatrulje kom forbi.

- Ulovlig skjenking

03.28 Røldal: Overstadig beruset mann ville sove ute.Han slo etter de som ville hjelpe ham.Hentet av politiet og satt i drukkenskapsarrest.

03.35 Rosenkrantzgaten Bergen: Publikum tok hånd om en person som har gjort skadeverk på en bil. Den 35 år gamle gjerningsmannen overtatt av politiet. Personalia utvekslet med bileier som vil vurdere å anmelde skadeverket. Gjerningsmannen dimittert på stedet.

03.53 Kong Oscars gate Bergen: Krangel og slagsmål inne på serveringssted. Politiet oppretter sak vedrørende ulovlig skjenking av alkohol.

04.03 Engen Bergen: Beruset mann truet personer.Han ble lagt i jern av vekter, tatt hånd om av politiet og fremstilt på legevakten. Anmeldt for ordensforstyrrelse og satt i drukkenskapsarrest.

Politiet melder at det var en relativt travel natt, men kun to menn ble innsatt i drukkenskapsarrest. Mange klager på festbråk og høy musikk i Bergen. Politiet hadde ikke kapasitet til å respondere på alle klagene.