Det var like før klokken 01 natt til tirsdag at alarmen gikk hos Maxi Bingo i Solheimsgaten.

Tyver hadde brutt seg inn hoveddøren og hadde fått opp gitterporten innenfor. Deretter hadde de prøvd å få med seg penger fra spilleautomatene som står i lokalet, men de ble altså overrasket av alarmen og måtte rømme tomhendte fra stedet. Da politiet kom, var imidlertid fuglene fløyet.

— Foreløpig har vi ingen mistenkte. Det er ikke godt å si hvem som står bak, men vi kan ikke utelukke at dette kan ha sammenheng med innbruddene i helgen, sier politioverbetjent Siri Doksæther i Hordaland politidistrikts tyveriavsnitt.

I helgen var det fire innbrudd, i Åsane, på Osterøy og i Fana, der tyvene blant annet fikk med seg penger fra spilleautomater. Tre av stedene laget tyvene hull i vegger og tak for å komme seg inn i bygningene.

BT skrev om disse sakene i tirsdagsavisen. Da sa politiet av de ikke utelukket at det var en sammenheng mellom sakene. I løpet av tirsdag ble de sikrere på dette. Foreløpig er ingen mistenkt for innbruddene.

— Vi ser på flere saker på tvers av politidistriktene, og har satt ned en felles arbeidsgruppe som begynner å jobbe med dette onsdag morgen, sier Norvald Visnes, lensmann i Fana.

— Det er en ganske omfattende etterforskning. Men vi tror at det er en gjeng som står bak, sier politioverbetjent Bjørn Eide ved Åsane og Arna politistasjon.