ÅSMUND EGELANDasmund.egeland@bt.no

Guttene var senest i kontakt med pårørende på dagtid tirsdag 20. februar. Politiet mistenker ikke at det ligger noe kriminelt bak forsvinningen, men heller et utslag av eventyrlyst.— Det kan jo virke som om de er ute på en eventyrreise, sier lensmannsfullmektig Tore Salvesen ved Laksevåg lensmannskontor til BTs nettutgave. Han sier at det var noen som kjente den ene gutten som observerte ham i Oslo. Han tror ikke det er fare for at det skal tilstøte de savnede noe så lenge de oppholder seg i Norge.- Drar de til utlandet stiller det seg annerledes, sier han.De to savnede er:

Tommy Rene Eikeseth (16 år), 170-175 cm høy, tynn, mellomblondt kort hår, høy panne og blå øyne. Var iført sort boblejakke, militærgrønn V-halsgenser med hvit stripe på halsen og på begge armene, sort bukse med et rødorange flysikkerhetsbelte som han bruker som buksebelte og mørke joggesko.

Kim-Erik Olsen (15 år), 163 cm høy, slank og rak holdning, sort, glatt hår og asiatisk utseende. Han hadde på seg firkantede briller og var iført brunbeige bukse, beige/gul sid jakke, sort lue og rødlilla ART-sko.

Opplysninger om de savnete kan gis til Laksevåg lensmannskontor tlf. 55501500 eller til Bergen politikammer, tlf. 55556300.

SAVNET: Kim-Erik Olsen (t.v.) og Tommy Rene Eikeseth var sist i kontakt med sine pårørende tirsdag 20. februar.