• Er det sant? Nå tuller du! Fotballfrelste Ørjan (15) trodde knapt sine egne ører da moren fortalte at hun hadde vunnet billetter til cupfinalen.

KRISTIN JANSEN

Marit Karlsen sendte inn en sms der hun fortalte hva hun syntes om det nye BTMagasinet. I går fikk hun beskjed om at hun var plukket ut som den heldige vinneren av to cupfinalebilletter. Men det er sønnen Ørjan og mannen Geir som får med seg høstens store fotballkamp.

— Jeg er ikke så interessert i fotball selv, så jeg synes det er rett og rimelig at de får se kampen, sier Marit.

Vinnerlykken hennes vakte overmåte stor begeistring hjemme på Sandsli. Både far og sønn er ivrige fotballspillere, og de har aldri vært på cupfinalen før.

— Det blir en opplevelse. Vi gleder oss virkelig, sier Geir.

Selv om de to spiller for Fana, henger Brann-skjerfet strategisk plassert på gutterommet og verken far eller sønn er i tvil om hvem de heier på

— Brann er jo bergenslaget. Det er klart vi heier på dem, sier de.

Marit er mer lokalpatriotisk.

— Jeg liker best å se på guttelaget til Fana, sier hun.

Flere hundre sendte inn e-post og sms for å si hva de syntes om det nye BTMagasinet. Marit var en av dem som likte det hun så og leste.

— Det var variert og kjekt. Lørdag er den dagen man har tid til å lese avisen skikkelig, og da er det fint med litt ekstra, sier hun.

Magasinansvarlig Roar Christiansen har lest mange av tilbakemeldingene fra leserne og han er godt fornøyd med responsen.

— Mange har gitt uttrykk for at de har ventet på et slikt magasin og at de liker det vi har laget.

Christiansen lover at de neste utgavene av BTMagasinet skal bli enda bedre.

— Vi har gode saker og gode portretter. Dessuten skal vi passe på å ta vare på vestlandssjelen i BTMagasinet. Magasinet har vært et kollektivt løft for hele redaksjonen, og jeg er stolt over det vi har fått til, sier han.