— Det har gått i ett, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Kjell Tore Aarnæs, til bt.no.

  • Kl. 15.42 - Steinsviken: To biler kolliderer i Steinsviksveien. Sammenstøtet skyldes trolig at den ene sjåføren ikke har overholdt vikeplikten.
  • Kl. 15.59 - Sandviken: En motorsykkel støter borti en bil og velter rett utenfor nordsiden av Fløyfjellstunnelen. MC-føreren, en mann på 43 år, slipper uskadet fra uhellet.
  • Kl. 16.25 - Fyllingsdalen: En personbil mister det ene hjulet ved utgangen av Løvstakktunnelen på Fyllingsdalssiden. Ingen kommer til skade. En bussjåfør fra Gaia tar seg av trafikkdirigeringen til politiet kommer til stedet. Det oppstår lange køer.
  • Kl. 16.49 - Arna: En åtte år gammel gutt på tråsykkel blir påkjørt av en personbil i Sætrevegen i Arna. Til alt hell går det bra. Gutten slipper unna med skrubbsår, men kjøres til legevakten i Åsane for sjekk.
  • Kl. 18.18 - Nipedalen: En MC velter i avkjørselen rett etter utløpet av Damsgårdstunnelen i Nipedalen. Den 24 år gamle MC-føreren pådrar seg ikke alvorlige personskader, men kjøres til Haukeland universitetssykehus for kontroll.
  • Kl. 19.53 - Minde: En varebil velter og går rundt i Fjøsangerveien på Minde, like ved Smart-stasjonen, og lander på siden. Føreren slipper uskadd fra uhellet, men det oppstår lange køer.

Politiet kjørte stort sett fra uhell til uhell i de hektiske timene, men har ingen god forklaring på hvorfor det oppsto så mange ulykker innefor et så lite tidsspenn.

— Det er ikke godt å si. Jeg vil ikke spekulere i det, men det har vært veldig travelt, sier operasjonsleder Kjell Tore Aarnæs.

VELTET: På Minde veltet en varebil. Føreren slapp uskadd fra det, men det oppsto lange køer på Fjøsangerveien.
PAUL SIGVE AMUNDSEN